Moliner reforça el seu compromís amb l’agricultura en ajudar les comunitats de regants a tindre una gestió més eficient

El Govern Provincial agilitarà amb els seus mitjans tècnics i personals la gestió d'un total de 19 comunitats de regants.

Publicitat

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reforçat hui el seu compromís amb el sector agrícola de la província en comprometre’s a ajudar les comunitats de regants a tindre una gestió més eficient. A través d’aquest compromís, el Govern Provincial ajudarà amb els seus mitjans tècnics i personals a millorar la gestió d’un total de 19 comunitats de regants de la província, actuant com a Administració aliada de l’agricultura de la província de Castelló i del manteniment de l’activitat d’aquests col·lectius tan importants per al sector.

“Creiem en la nostra agricultura, defensem els seus interessos, i actuem com a Administració aliada que som de la seua activitat perquè continue sent motiu d’orgull i generant oportunitats d’ocupació i riquesa en la nostra terra. Sabem de les dificultats que tenen les comunitats de regants per a tindre una gestió eficient, perquè així ens ho han traslladat, i posem a la seua disposició al personal qualificat d’aquesta casa i els nostres mitjans tècnics per a ajudar en el seu dia a dia a desenvolupar la seua labor, fonamental per al manteniment de l’agricultura”.

PublicitatRovira  

Cal tindre en compte que hui dia la Diputació de Castelló ja presta assistència tècnica a un total de 12 comunitats de regants, una assistència que ara s’ampliarà a set comunitats més (Comunitat de Regants Verge de Gràcia d’Altura, Comunitat de Regants de Mascarell, Comunitat de Regants de Nules, Comunitat de Regants Fortuna i Marjalería de Nules, Comunitat de Regants de Vila-real, Comunitat de Regants de Santa Magdalena de Polpís i Comunitat de Regants de Cirat).

En aqueix sentit, Moliner ha incidit que “sumem esforços a l’hora de posar a la disposició dels agriculturores els millors recursos per a obtindre el major rendiment possible al seu treball i sacrifici diari. El sector primari és clau per al creixement econòmic i laboral de Castelló, també per al desenvolupament d’un món rural castellonenc que té en ell una de les seues principals fonts d’ingressos”.

Administració útil per a una província protagonista

És precisament l’esforç del president Moliner per fer de la Diputació una Adminitración més eficient i útil la que argumenta la col·laboració amb aquest important col·lectiu amb la condició de ser aliats del sector agrícola castellonenc.

La màxima del Govern Provincial d’aplicar els criteris d’eficiència en la gestió a tot el funcionament de la Diputació permet que actualment aquesta puga prestar aquest tipus d’assistència tècnica per a facilitar el funcionament d’aquests col·lectius que en moltes ocasions no compten amb mitjans per a això.

A més, aquesta prestació de servei se suma a les ajudes econòmiques que la Diputació destina a les organitzacions del sector, com són les col·laboracions amb la Va unir de Llauradorsi FEPAC-*ASAJA Castelló amb els qui compta amb convenis de col·laboració per a ajudar a mantindre els millors mitjans d’assistència a aquest important col·lectiu. La promoció dels productes agrícoles i el foment del seu consum completen l’actuació integral de suport a l’agricultura castellonenca que desenvolupa diàriament la Diputació de Castelló.

PublicitatJuega Limpio Orihuela