domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner (PP): Hem guanyat a 106 municipis dels 135

El Partit Popular de Castelló segueix sent el partit més votat i el guanyador en la província, superant el 32%. Al mateix temps, el PP de Castelló ha obtingut resultats superiors a la mitjana de la Comunitat Valenciana i a la mitjana nacional, evidenciant que l’aposta del president del PPCS, Javier Moliner, per la regeneració interna, així com el treball dut a terme pel partit converteix als populars de la província en una referència.

A més, l’escrutini de la jornada electoral d’avui posa de manifest que el PP ha millorat els seus resultats electorals respecte als últims comicis ja que el nombre de votants del PP en la província ha crescut en tres punts respecte a les autonòmiques.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “El PP de Castelló ix molt reforçat per una clara recuperació de vots en la majoria de localitats de la nostra província”[/pullquote]
El president del PP a Castelló, Javier Moliner, ha assenyalat que “el PP ha guanyat en 106 municipis dels 135 de la província” i el resultat electoral de Castelló mostra “una millorança” respecte a les autonòmiques de maig i que torna a posar de manifest que a diferència del que succeïa fins fa poc, la província de Castelló millora els resultats nacionals i autonòmics. Segons el parer de Moliner, “el PP de Castelló ix molt reforçat amb una clara recuperació de vots en la majoria de localitats de la nostra província”.

Així les coses, el PP obté dos diputats al Congrés dels cinc que estaven en joc i tres senadors dels quatre que es debatien en la província.

Miguel Barrachina, per la seua banda, ha explicat que comença “una legislatura apassionant” i que el PP “ha aconseguit 40 diputats més que la resta de forces polítiques”. En clau provincial, Barrachina ha destacat que “el PP segueix sent la força més votada pels ciutadans de Castelló en la majoria de municipis” i que “si es traslladaren els resultats a la província tindríem majoria absoluta”.

Salomé Pradas, que serà senadora per Castelló ha subratllat “la gran importància del Senat on el PP sí té majoria absoluta” i ha agraït “a tots els ciutadans de Castelló la seua confiança en el PP”.

Últimas noticias

Contenido relacionado