martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Moliner reforça el Pregó com la manifestació més gran d’orgull de pertinença a la província

La Diputació de Castelló reforça el Pregó com la manifestació més gran a les Festes de la Magdalena d’orgull de pertinença a la província dels 135 municipis. Així, el Govern Provincial, en col·laboració amb la Junta de Festes, ha finançat la renovació dels estendards que identifiquen als municipis de Castelló en aquesta gran desfilada que desprén castellonerisme de principi a fi. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha participat en la cavalcada del Pregó, gaudint d’aquesta gran desfilada costumista.

“Sens dubte, és una manifestació preciosa de la riquesa dels costums dels nostres pobles. En aquest Dia de la Província, cada any és un plaure recórrer la província a través d’aquesta cavalcada en la qual participen amb tota la seua il·lusió centenars de castellonencs vinguts de tota la província. És molt especial comprovar com els castellonencs mantenen la tradició de venir al Pregó, que és la millor demostració que la suma dels 135 pobles de la província conforma aquesta terra meravellosa i única”.

Cal assenyalar que el suport del Govern Provincial a aquest emblemàtic acte de la província a les festes fundacionals de Castelló s’emmarca en el treball de la Diputació per preservar i fomentar les festes i tradicions de la província. De fet, és solament una més de les incomptables col·laboracions que ha promogut el Govern Provincial amb desenes de col·lectius i associacions en aquestes festes de la Magdalena.

Últimas noticias

Contenido relacionado