El món faller de Borriana repetirà anàlisis per a ‘controlar’ els anticossos dels positius COVID

L'inici de la pandèmia va coincidir amb grans actes socials i va deixar un altíssim percentatge d'afectats per la covid per la qual cosa, milers de fallers es van fer les proves i de més 1.500 persones, al voltant de mig miler van resultar positius.

Les més de 500 persones vinculades al món faller de Borriana que van donar positiu en l’estudi ‘Covid Faller’ realitzat fa uns mesos entre més de 1.500 individus, hauran de repetir-se l’analítica per saber com tenen els anticossos.

Així s’ha comunicat a les diferents falles de la ciutat perquè puguen transmetre la informació entre els seus. Per tant, els pròxims dies 1,2 i 3 d’octubre, al llar Faller de Borriana, es repetirà l’analítica a totes aquelles persones que van donar positiu, per saber quina és la situació en què es troben en estos moments.

Cal recordar que des de l’Hospital La Plana es va iniciar l’estudi ‘Borriana per al Covid Faller,’ on es van fer de forma aleatòria les proves a unes 1.500 persones amb un percentatge de positius que va superar la tercera part de la mostra. De fet, els contagis dins de l’àmbit faller es van multiplicar i es van expandir d’una manera dramàtica, ja que les dades dels grans actes de presentacions i sopars van coincidir amb els moments àlgids previs a l’aparició dels casos confirmats a la província i on per tant ni tan sols hi havia consciència del perill que podien suposar les grans concentracions.

CatalanSpanish