Moncofa entrega el projecte d’ampliació del col·legi Avel·lí Corma a Conselleria

L’Ajuntament de Moncofa va entregar la setmana passada, el projecte d’ampliació del col·legi Avel·lí Corma de la localitat. El projecte firmat per l’arquitecte municipal el passat 17 de gener, es va remetre seguidament a la Conselleria d’Educació i comprén dues aules i dos magatzems menuts. Aquestes aules serien per a alumnes de primària i n’urgeix la construcció abans de l’inici del curs 2018-2019.

A mitjans de l’any passat en una reunió, que es va mantenir entre l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls, i el director territorial d’Educació, Robert Roig Marzà, es va acordar, que l’Ajuntament realitzaria el projecte per a així facilitar l’ampliació durant l’estiu del 2018.

Segons Wences Alós, “la Conselleria ens va demanar ajuda per a poder arribar a tindre les aules abans de l’inici del curs 2018-2019 i l’Ajuntament ens vam posar mans en l’obra sense dubtar-ho. Encara que es tracta d’una competència de la Conselleria els xiquets de la localitat són els primers i els tècnics municipals han donat prioritat a aquest projecte”.
El projecte està valorat en 124.000 euros i té un termini d’execució de tres mesos i l’Ajuntament espera que Conselleria complisca els terminis establits.

“L’Ajuntament de Moncofa s’està bolcant en el col·legi públic i l’educació dels xiquets de la localitat assumint tasques per les quals no té competències ni transferències econòmiques, però no ens importa, ja que sempre és millor que les realitze l’Ajuntament que es queden pendents”, assegura l’alcalde.

CatalàEspañol