Moncofa acull la cimera d’alcaldes de la Diputació amb els 20 ajuntaments de la Plana Baixa

Alós Valls: “Confie que la trobada servisca perquè en 2021 atenguen les necessitats més urgents de la nostra comarca”

L’Ajuntament de Moncofa acollirà este pròxim dimecres la cimera d’alcaldes que la Diputació Provincial ha convocat amb els 20 ajuntaments de la Plana Baixa. En esta trobada, en la qual l’alcalde Wences Alós Valls exercirà d’amfitrió, els alcaldes i alcaldesses de la comarca traslladaran al president de la institució provincial les principals necessitats i inquietuds, de cara al pressupost de 2021.

L’alcalde de Moncofa ha assenyalat: “Confie que esta trobada, l’única que se celebrarà a la nostra comarca, servisca perquè la Diputació atenga en els comptes de l’any que ve les necessitats més urgents que hi ha especialment a la nostra comarca, encara que també en el conjunt de la província”.

Cal destacar el reconeixement que suposa que el govern provincial haja triat Moncofa per a l’única cita que se celebrarà a la Plana Baixa, ja que hi ha poblacions més grans a nivell comarcal com són Vila-real, Borriana, la Vall d’Uixó, Onda o Nules. Precisament, l’alcalde s’ha significat per promoure sempre el diàleg entre totes les forces polítiques representades.

En la cimera d’alcaldes de Moncofa està prevista l’assistència d’unes 50 persones entre els alcaldes, diputats provincials i personal funcionari de la Diputació i del mateix Ajuntament de Moncofa.

La cimera se celebrarà este dimecres, 21 d’octubre, a les 19 hores en el local polifuncional, al carrer de la Cultura s/n. Es tracta d’unes instal·lacions modèliques, preparades per a acollir activitats emblemàtiques, i que ja han acollit altres activitats de repercussió provincial, com la Gala de l’Esport de la Diputació de Castelló. Wences Alós Valls ha destacat que “estem condicionant este espai perquè siga completament segur i així garantir que es compleixen les condicions de distanciament entre tots els participants, alhora que donarem una bona imatge del municipi en tota la província”.

CatalanSpanish