24.7 C
Valencia

Moncofa consciència sobre mesures preventives contra el coronavirus entre els joves

Amb el lema ‘Els joves de Moncofa som responsables’,consistori pretén que aquest col·lectiu seguisca els principals consells per a evitar brots de la Covid-19 al municipi.

- Publicitat -AVL

L´Ajuntament de Moncofa ha llançat aquest cap de setmana una campanya de conscienciació i sensibilització específicament dirigida als joves del municipi pel compliment de les principals normes de seguretat anti Covid-19. Amb el lema ‘Els joves de Moncofa som responsables’, amb aquesta campanya el consistori pretén que aquest col·lectiu poblacional se sensibilitze i seguisca els principals consells per a evitar brots de la Covid-19 a Moncofa.

L’alcalde, Wences Alós Valls, ha explicat que “des de l’Ajuntament estem abastant tots els sectors poblacionals, bolcant tots els nostres esforços a millorar la seguretat dels nostres veïns i visitants. En aquest cas, volem conscienciar a un sector poblacional tan important com són els nostres joves, perquè a més de posar en risc la seua salut amb conductes inadequades poden convertir-se en un transmissor fatal per als seus familiars i amics. Entre tots hem d’eixir d’aquesta situació, i des de les institucions tots els missatges de sensibilització que puguem llançar són pocs”.

En els cartells, sobre una imatge de joves a la platja poden llegir-se les normes principals de prevenció anti Covid-19 com són: mantingues la distància de seguretat; no t’oblides de la màscara i utilitza-la; confia en les teues amistats però no en la idea que estàs lliure de contagis i propagació de la Covid-19; no compartisques res amb ningú (ni gots ni botelles); queda’t a casa si et sents malament; si et cuides a tu ens cuides a tots; sí que podem quedar però en espais oberts i a l’aire lliure; no faces cas de rumors, informa’t de fonts fiables.

Per a la Regidora de Festes i Joventut, María Teresa Alemany “en aquests moments en el qual la malaltia aquesta incidint en la població més joves hem de conscienciar-los de la necessitat de prendre mesures preventives”.

Cal tindre en compte que aquesta campanya se suma als missatges contínuos de prevenció que està difonent l’Ajuntament de Moncofa a través de tots els seus canals de comunicació institucional i cartells informatius distribuïts pel municipi: platges, instal·lacions públiques, parcs infantils, etc.

Destacar la col·laboració en la campanya de la reina de les Festes, Clara Diago, la reina i cort del pròxim any i altres joves de la localitat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià