Sanitat adjudica les obres d’ampliació i reforma del consultori de Moncofa per uns 74 mil euros

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat l’adjudicació i formalització del contracte de servei d’arquitectura i enginyeria per a la redacció del projecte de les obres d’ampliació i reforma del consultori de Moncofa.

Segons el DOGV d’aquest dijous, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública adjudica l’expedient número 225/2017 relatiu al servei d’arquitectura i enginyeria per equip facultatiu per a la redacció dels projectes i adreça de les obres d’ampliació i reforma del consultori de Moncofa, centre pertanyent a la zona bàsica de Nules i gestionat pel Departament de Salut de la Plana.

Aquesta adjudicació s’ha tramitat de forma ordinària per procediment obert amb un import d’adjudicació de 74.088,36 euros (IVA inclòs) a l’empresa contractista CG Tècnica, segons consta en la publicació oficial.

Ampliació de la infraestructura sanitària

Una vegada redactat el projecte per l’empresa adjudicatària, s’iniciarà un nou concurs públic per a la licitació de l’execució de les obres. Amb aquest procés, el consultori de Moncofa se sotmetrà a una reforma de les instal·lacions construïdes i a l’ampliació de la infraestructura, amb la finalitat d’incrementar els espais assistencials.
La població de Moncofa compta més amb un altre consultori situat en la zona costanera, que ofereix atenció sanitària durant el període vacacional de Setmana Santa i estiu.

CatalàEspañol