Moncofa programa ‘Paleontologia’, la nova exposició de Amat Bellés a la Sala Maria Sorolla

Es podrà visitar des del 21 d'agost a la Sala d'Exposicions María Sorolla. L'horari serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores, fins al 6 de setembre.

 L’Ajuntament de Moncofa contínua amb la rica programació cultural d’este estiu a la platja, el divendres 21 d’agost començarà l’exposició ‘Paleontologia’, la nova exposició d’Amat Bellés a la Sala d’Exposicions María Sorolla. Amb esta mostra de primer nivell, el consistori torna a posicionar este espai cultural com a important dinamitzador de l’activitat cultural i turística en el districte marítim del municipi.

Després de les reeixides exposicions de l’alcoià Manolo Antolí i d’Àlex Alemany, continuarà esta atractiva proposada d’Amat Bellés per a concloure la programació d’estiu en este espai cultural. Tres noms artístics de primer nivell que aporten el seu talent a una oferta expositiva de gran qualitat que ha promogut l’Ajuntament en este espai.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alòs Valls, ha animat a “aprofitar els últims dies de l’exposició d’Àlex Alemany i a gaudir a partir d’este pròxim divendres de l’última exposició de l’estiu, amb un altre nom de primer nivell com és Amat Bellés. És un autèntic privilegi haver pogut oferir esta programació a Moncofa, és molt d’esforç el que especialment este estiu s’ha realitzat per a poder fer el possible i agraïsc a totes les persones que han treballat per a fer-ho realitat. El públic ha respost, i amb totes les mesures de prevenció, han anat visitant esta sala, llaura amb Amat Bellés estem convençuts que eixa convocatòria es repetirà per a posar el millor fermall a un estiu cultural de primer ordre a Moncofa”.

Calç recordar que la sala d’exposicions María Sorolla està situada en el primer pipí de l’Edifici de Turisme en la plaça Ruiz Picasso en Platja de Moncofa. L’horari d’obertura serà de dimarts a diumenge de 19.00 a 21.00 hores, i l’exposició és mantindrà fins al 6 de setembre.

ValenciàEspañol