‘Moncofa Mar d’Activitats 2008’, un programa molt complet per a gaudir sense parar

A partir de Setmana Santa tots els seus visitants a més de gaudir de sol i platja podran assistir a un gran conjunt d'esdeveniments culturals, esportius, tradicionals i d'oci, que es desenvoluparan de forma contínua fins a final de l'any.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós, juntament amb el tècnic de Turisme, Francisco Peixó, exposaran el conjunt d’activitats previstes en àmbit turístic per a la localitat, que es desenvoluparen en la pròxima temporada.

El programa ‘Moncofa Mar d’Activitats 2018’,” consolidarà la platja de Moncofa, com el seu nom indica, en un mar d’activitats. A partir de Setmana Santa tots els seus visitants a més de gaudir de sol i platja podran assistir a un gran conjunt d’esdeveniments culturals, esportius, tradicionals i d’oci, que es desenvoluparan de forma contínua fins a final de l’any. Segons ens comenta l’alcalde Wences Alós, “amb aquestes activitats pretenem mostrar la nostra cultura al turisme que ens visita alhora que es diverteix i gaudeix de les nostres platges”.

I amb programes com a ‘Setembre, contínua l’estiu a Moncofa’, “vam continuar realitzant i oferint activitats per a aquella gent que vol allargar una mica més el seu estiu”.

El ‘Desembarcament de Santa Maria Magdalena’, festa d’interés turístic provincial, que se celebra el 23 de Juliol rememorant l’arribada de la patrona a la localitat en 1423 és un acte únic en el nostre país. La santa és dipositada dins del mar des d’una embarcació, i amb l’ajuda de mariners arriba fins a la riba de la platja del Grau per a ser portada pels mateixos en processó fins a l’ermita, dedicada a la patrona i símbol de la vila marítima.

Dins de les celebracions festives destaquen els tradicionals ‘Bous al Carrer’, que se celebren tant en les festes patronals del mes de Juliol, com en les festes de ‘Sant Roc’. Aquestes últimes en plena temporada turística, entorn del 15 d’Agost en el grau.

No obstant això, el programa ‘Moncofa Mar d’activitats’, que és el continu desenvolupament d’esdeveniments durant tot l’estiu, no conté solament esdeveniments de caràcter tradicional, ja que abasta també l’àmbit cultural, festiu, esportiu, com El M.A.C ‘Moncofa al carrer’”, ‘la Volta a Peu Platges de Moncofa’, la ‘Travessia nadant Banderes blaves’, el ‘Moncofa Orgull’, el ‘Solmarket’, la ‘Mar de Circ’, la ‘Moda al Carrer’ i un llarg etcètera de programes, que fan que els visitants sempre tinguen diferents activitats entre les quals triar.

 

: Valencià