L’Ajuntament de Moncofa neteja i adequa les platges per a les vacances de Pasqua

La Regidoria de Medi Ambient i Platges de l’Ajuntament de Moncofa està finalitzant els treballs de neteja i adequació en les platges del municipi a través d’un dispositiu especial de cara a la Pasqua 2018, segons ha informat el regidor, Pedro Sales Peixó.

Els treballs s’han centrat en les platges del Grau i Pedra Roja i consisteixen a reparar els danys ocasionats en el litoral del municipi durant els últims temporals. “Aquests dos últims dies els treballs s’estan centrant a eliminar els escalons existents en la zona de platges”, ha comunicat Sales.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha destacat “la importància de presentar unes platges en el millor estat de cara a Pasqua i que així els visitants puguen gaudir de la nostra platja i de totes les activitats que oferim”.

Cal tindre en compte que en aquestes dates el municipi de Moncofa ofereix un ampli i variat ventall d’esdeveniments entre religiosos i lúdics que permet a turistes i visitants gaudir d’uns dies inoblidables.

Entre els actes religiosos s’ha de destacar la processó de l’Encontre que té lloc als carrers dels voltants de l’església de Santa Maria Magdalena el diumenge dia 1 d’abril a les 11 hores.

Mentre que entre les activitats lúdiques destaca la ‘Festa Chill Out’ en el passeig marítim entre els dies 29 de març i el 2 d’abril que inclou teatre, artesania, batucades, tallers d’oficis, etc., la festa de DJ del dia 31 a càrrec d’Alex Villa i Paco Moliner, o les activitats infantils dels dies 7 i 8 de març.

Als treballs d’adequació de platges, s’hi suma la instal·lació d’un nou joc infantil al final de l’extrem nord del passeig marítim, al mateix lloc on s’havia retirat un altre, deteriorat pel pas del temps, en juny del 2016. L’Agència Valenciana de Turisme ha sigut l’administració responsable de la col·locació, després de traure a licitació la infraestructura. “Hem d’agrair a l’Agència Valenciana de Turisme el fet que haja reposat aquest joc infantil”, va manifestar l’alcalde, Wences Alós.

CatalàEspañol