15.2 C
Valencia

Moncofa redueix a una vintena part el deute des de 2015

El consistori redueix a mínims històrics el deute fins a quasi eliminar-la passant de 8 milions en 2015 a 372.128 € en 2020.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Moncofa ha aprovat una amortització extraordinària i anticipada de 85.322,63 euros de deute, i amb això constata la reducció a una vintena part del seu deute des de 2015, fruit de l’impuls a l’eficiència en la gestió que ha aplicat l’actual equip de govern als comptes municipals. Així, el consistori ha reduït ja a mínims històrics el deute en un exercici de responsabilitat fins a quasi eliminar-lo, i passa de ser 8 milions durant l’any 2015 a 372.128 euros en 2020.

Amb això, l’Ajuntament encara l’últim trimestre de l’any amb una notable millora de la salut financera per a poder implementar totes i cadascuna de les mesures previstes en el Pla Integral de Reactivació, i a continuar pagant a tots els proveïdors per davall del límit legal.

- Publicitat -

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, ha assegurat que “l’Ajuntament de Moncofa ha de ser un aliat del desenvolupament del seu municipi, i no un inconvenient. Hem de ser una administració responsable, que presta els millors serveis per al seu municipi i que treballa en la generació de noves oportunitats per a un Moncofa cada dia amb millor futur, i sempre aplicant l’eficiència a tot el treball que fa. Estem complint amb eixos principis, i eixa gestió ja es nota en la salut financera del nostre Ajuntament, fet molt positiu per al Moncofa de hui i el millor Moncofa del futur”.

La millora gradual de la salut financera de l’Ajuntament de Moncofa amb l’actual govern local és especialment evident amb la reducció històrica del deute que ha dut a terme en els últims anys. Així, dels 8 milions d’euros que va heretar en 2015 de l’anterior corporació, l’Ajuntament de Moncofa ha sigut capaç de reduir-lo a mínims, la qual cosa el situa en una posició segura per a afrontar mesures excepcionals que puguen donar resposta a la crisi econòmica i social generada per la covid-19.

- Publicitat -

Cal assenyalar a més que el govern local de Moncofa està aplicant criteris d’eficiència en cadascun dels seus àmbits d’actuació per a optimitzar l’agilitat administrativa i respondre dins del termini i en la forma escaient a tots i cadascun dels proveïdors. Cosa que s’ha evidenciat especialment en estos últims mesos amb la crisi sanitària de la covid-19 en els quals està pagant per davall del límit legal a tots els proveïdors.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,089FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Regne Unit i Portugal tornen a confinar-se

El confinament del país durarà fins el desembre.

Castelló celebra la Fira d’Artesania amb tallers i exposicions d’oficis tradicionals

L'Ajuntament trasllada la fira a la Plaça de les Aules per a garantir les mesures de seguretat davant la covid-19.

Mor l’actor Sean Connery als 90 anys

El reconegut actor britànic compta amb una àmplia trajectòria en la indústria cinematogràfica entre la qual destaca la seua estel·lar interpretació de James Bond.

Sanitat confina la residència universitària “Ausias March” de València després de detectar 72 casos positius

La consellera Ana Barceló dicta una resolució per la qual els residents hauran de romandre en aïllament durant 10 dies

Una primera anàlisi de les aigües residuals detecta una alta concentració de covid-19 a Llíria

La setmana vinent es prendran noves mostres per a anticipar-se a l'evolució epidemiològica
- Advertisement -

: Valencià