Moncofa preparada per a continuar l’estiu al setembre

El programa presentarà més activitats que mai, els actes es realitzaran fins al 15 de setembre

Des de l’ajuntament de Moncofa ja està preparada la programació per al mes de setembre. Recordar que el programa “Al setembre, contínua l’estiu a Moncofa” és un programa posat en marxa a l’estiu de 2015 per a continuar oferint activitats i diversió durant este mes en què el bon temps, contínua sent la tònica general.

Per a l’Alcalde Wences Alós “estem aconseguint que cada vegada més gent prolongue uns dies la seua estada el mes de setembre, perquè ja saben que continuaran trobant diversió, o els que ja s’han anat puguen tornar els caps de setmana i divertir-se”.

El programa s’inicia el 30 d’agost i durarà fins al 16 de setembre. Durant tot este període es duguera a terme la “Jornada Gastronòmica de l’Arròs i la Paella” en la qual nombrosos restaurants oferiran este producte típic valencià en els seus menús per a així poder gaudir-ho en una àmplia varietat plats.

El dissabte dia 1 s’oferirà circ i malabars per als més xicotets, activitats que continuaren el diumenge 2 amb un rocòdrom, Quads, i diversió per als més xicotets en la plaça Na Violant d’Hongria.

El dissabte 8 tindrà lloc una batalla holi de colors de 18.00 a 20.00 en la zona verda de l’Ermita i a les 23.00, nit de rock, a càrrec del grup ROCKSTEINS BAND en la plaça “Els Cucs”.

Tornant la diversió als més xicotets el diumenge 9 al matí de 10.00 a 13.00 I trofeu escoles ciclistes platja de Moncofa Club Ciclista Ángel Vicioso i de 17.30 a 20.30 Animació infantil FAR WEST. I com a colofó el dissabte 15 de setembre a les 20:00h, el gran espectacle, el tribut del REY LEÓN en la plaça Na Violant d’Hongria.

Per a la Regidora de Turisme i Festes, María Teresa Alemany, “tant els nostres estiuejants com els veïns de les poblacions limítrofes saben que al setembre continuaran gaudint del bon temps i diversió a Moncofa”, i afig “enguany hem decidit donar un impuls amb un gran espectacle final a càrrec de la companyia ONBEAT amb el tribut del ‘Rey León’”.

ValenciàEspañol