27.9 C
Valencia

Moncofa suspén les festes de Santa Maria Magdalena, Sant Roc i la nit de Sant Joan

L'alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, assegura que "ha sigut una decisió difícil".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Moncofa suspén les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena, les festes de Sant Roc i la Nit de Sant Joan, a causa de la incertesa creada per l’alerta sanitària, i amb la finalitat d’evitar contagis entre la població.

A més, a data de hui és impossible realitzar una previsió de la programació de festes, atés que encara no se sap quines activitats i actes es podran realitzar en el mes de juny, juliol i agost, ni sota quines condicions.

La regidora de Festes, Mª Teresa Alemany, explica que “traslladarem esta proposta als diferents grups polítics i, a més de la suspensió de les festes de juliol i agost, es proposarà que els fons que s’anaven a destinar a estes celebracions es dediquen a la lluita contra els devastadors efectes de la pandèmia COVID-19 en la nostra comunitat”.

Així mateix, Mª Teresa Alemany indica que “Clara Diago Giménez, reina, i Paula i Andrea, cort d’honor 2019, continuaran sent les màximes representants de les festes patronals en honor a Santa Maria Magdalena. Cal destacar que Ester va ser triada el febrer passat com a reina juntament amb Mar de cort d’honor per al 2020, elles seran la reina i part de la cort d’honor per al 2021”.

Alemany va mantenir una videoconferència amb les joves (Ester i Mar) i les seues mares, per a traslladar esta decisió del regnat d’Ester i cort d’honor per a l’any vinent i destacar que les joves de la quinta del 2003 formaran part de la cort d’honor d’Ester. “Hem d’agrair la comprensió de totes les persones que ens afecta esta mesura, que hem hagut de prendre com molts municipis, per les circumstàncies que estem travessant a causa de la crisi del coronavirus, esperem que l’any que ve tot es puga realitzar amb total normalitat”, indica la regidora.

L’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, assegura que “ha sigut una decisió difícil en la qual ha prevalgut la seguretat sanitària de la població. Entre tots aconseguirem véncer esta malaltia i entre tots, seguint les recomanacions, hem de fer que els efectes sobre la nostra població siguen els menys possibles”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022

Ondara detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 46 persones malaltes

Massamagrell detecta un nou brot de coronavirus en una empresa local

Es tracta d'un més dels nombrosos brots que continuen creixent en la Comunitat Valenciana des de l'inici de la pandèmia

Sanitat declara que hi ha un brot de coronavirus a Navarrés en “un ámbit educatiu”

Se tracta d'un focus dins "l'ámbit educatiu" però la Conselleria de Sanitat no ha donat dades de entorn a quin centre educatiu és.
- Advertisement -

: Valencià