17.9 C
Valencia

Moncofa celebra la XXI Exhibició del Tambor i Bombo

Un any més l'Associació Cultural Santíssim Crist de l'Agonia de Moncofa ha tornat a donar un gran impuls cultural al municipi organitzant la XXI Exhibició del Tambor i Bombo.

- Publicitat -AVL

El passat diumenge 8 de març, Dia de la Dona, ha sigut el dia elegit perquè Moncofa puga gaudir d’uns dels espectacles més sonors de la província.

Com cada any, l’acte ha comptat amb el recorregut tradicional pels carrers de Moncofa i ha acabat en la plaça Constitució, on més de 800 persones hi han pogut participar.

Les 23 associacions i confraries han vingut de molts llocs de la província de Castelló i València, des de Benicarló fins al Port de Sagunt i han pogut mostrar la seua exhibició davant dels centenars de persones que van estar presents.

El que haja coincidit amb el Dia de la Dona ha sigut un honor tant per a l’Ajuntament com per als organitzadors, els quals han declarat: “Enguany estem molt contents que la nostra exhibició siga un dia tan especial, 8 de març, perquè ens sentim orgullosos de totes les dones i volem que ja no necessiten lluitar per res més, que tinguem igualtat i respecte a tots els nivells”.

Com cada any, l’entrada l’ha donada una persona de rellevància del municipi i enguany ha tingut l’honor de donar-la la regidora d’Igualtat, Lola Alós.

Segons paraules de la regidora de Cultura, Ana Gracia: “És un orgull com a regidora del municipi de Moncofa veure com les associacions que formen part de la nostra localitat organitzen i participen en actes com este, portant el nom de Moncofa per tota la Comunitat Valenciana”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià