30.4 C
Valencia

Moncofa tindrá servei d’infermeria el pròxim curs

Prestaria labors d'auxiliar metge per a aquells alumnes que ho precisaren, a més de treballar en la prevenció i promoció sanitària.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Moncofa treballa ja per a posar en marxa el servei d’infermera escolar en el col·legi del municipi a partir del pròxim curs. El consistori ha obtingut el vistiplau de la direcció i sol·licitarà d’ací a poc temps la competència impròpia a la Generalitat. Moncofa s’uniria així a altres municipis com Benicàssim o Onda que presten este servei en els seus col·legis.


L’alcalde de Moncofa, Wences Alòs Valls, ha assegurat que “volem que este curs tinga les màximes mesures de seguretat sanitària tant per als xiquets i xiquetes de Moncofa com per als seus professors. Farem tot el possible perquè el pròxim curs escolar començarà amb este servei que s’ha demostrat del tot eficaç en els casos pioners on s’està implantant”.
Cal tindre en compte que el professional d’infermeria en els cursos d’Infantil i Primària prestaria labors d’auxiliar metge per a aquells alumnes que ho precisaren, a més de treballar en la prevenció i promoció sanitària enfocada a la infància, també s’impartirien programes educatius com a educació sexual, conciliació sobre l’assetjament escolar, prevenció de conductes addictives o pautes d’higiene i salut.
“Es tracta d’estudiar de la mà dels professionals els programes i assistències més adequats per als xiquets i xiquetes de Moncofa. Estem convençuts que este servei seria un gran valor afegit a l’educació dels nostres fills, i farem tot el possible per poder activar-ho com més prompte millor”, assegura la Regidora d’Educació Ana Gràcia Vilalta.
Per a la titular de l’àrea de Salut municipal, Mari Carmen Ferri “estem segurs que en un curs com el que començarà aviat este reforç sanitari enfocat a la prevenció de la Covid i a reforços lectius relacionats amb la salut vindrà molt bé a tots.”

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià