19:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mónica Oltra serà fallera major de la falla “Ángel del Alcàzar” en 2018

El president de la comissió, Rafael Martí, ha confirmat el nomenament, que ha passat pels llits reglamentaris: “en l’anterior junta obrim el termini de presentació de candidatures a falleres majors i presidents. Ella va presentar la seua i no s’ha presentat ningú més. Jo no he pogut assistir a la reunió, però s’ha confirmat el nomenament”. A més el seu fill serà el president infantil.

L’apelatiu Àngel de l’Alcázar

L’Àngel de l’Alcázar era l’apel·latiu amb el qual es coneixia al segovià Antonio Rivera Ramírez, qui va ser president de la Federació d’Estudiants Catòlics i combatent en la Guerra Civil, on va participar al costat dels revoltats en la defensa de l’Alcàsser de Toledo, la qual cosa va donar lloc al nom que fins ara li recordava en una plaça de València, que passarà a denominar-se dels Jurats (l’òrgan foral representatiu de la ciutat de València).

A pesar que la vicepresidenta del Consell denomine a la seua falla “El Cid” segurament serà el nom oficial el que figure en la seua banda de fallera major, ja que tal com va assegurar el regidor de cultura festiva Pere Fuset, les comissions disposaran de “tota la informació i assistència necessària per a afrontar un procés que s’estendrà durant un any”.

Últimas noticias

Contenido relacionado