Monitor d’espiritualitat detingut en València per abusar sexualment d’una alumna

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir al matí a València a un home de 62 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després de realitzar tocaments a una jove de 23 d’origen espanyol que va assistir a diversos tallers en els quals ell era monitor.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una jove podria haver sigut víctima d’abús sexual per part d’un monitor de tallers espirituals i de meditació.

Els agents van esbrinar que la jove havia assistit a diversos tallers impartits pel sospitós a València i que en un d’ells el monitor li havia citat per whatsapp en la seua casa, ja que segons ell s’anaven a reunir diverses persones allí per a realitzar-los.

Els policies van esbrinar que al taller no havia assistit ningú més que la xica i que aprofitant que es trobaven solos, l’ara detingut pel que sembla va començar a tocar-la per tot el cos sense el seu consentiment arribant a tocar-li els pits i vagina per sota de la roba, mentre realitzava els exercicis.

Finalment, els agents van localitzar al sospitós i després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de personar-se davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.