Almenara celebrarà la “Monster class” de botes de rebot diumenge que ve

Serà una classe “terrorífica” basada en halloween en la Platja Casablanca.

Les botes de rebot s’ha convertit en una especialitat esportiva que ha quallat en la localitat d’Almenara.

Després de la prova inicial en 2017 d’una màster class estiuenca, amb gran èxit que es va superar en el passat estiu, ja s’està oferint per segon any consecutiu dins de la programació esportiva les sessions setmanals d’aquesta especialitat amb caràcter permanent, sent una de les activitats més demandades de l’oferta de l’Ajuntament d’Almenara.

A més de les classes habituals s’aprofiten celebracions, com en aquest cas halloween per a realitzar una sèrie de sessions especials d’aquest esport a càrrec de Desirée Foncubierta.

Així s’està preparant para diumenge que ve 4 de novembre la sessió més terrorífica de botes de rebot, la Monster Class, una nova iniciativa que uneix l’esport amb les disfresses més terrorífiques.

La cita serà a partir de les 11 del matí en la Plaça dels Pescadors en la Platja Casablanca d’Almenara. Les persones interessades en la pràctica poden inscriure’s en el Molí d’Arròs o en vanityfit.com per un import de 5 euros si porten botes pròpies o de 7 euros si no porten les botes de rebot. De moment ja són un centenar de persones inscrites.

ValenciàEspañol