Montanejos s’estrena en el ‘top 10’ dels pobles més buscats d’Espanya

Els deu municipis espanyols més buscats en 'Escapadarural.com' durant el 2019 estan concentrats en sis comunitats autònomes del país.

Els deu municipis espanyols més buscats en ‘Escapadarural.com’ durant el 2019 estan concentrats en sis comunitats autònomes del país. Entre ells estan els nouvinguts Alhama de Aragón (Saragossa), Montanejos i Alquézar (Osca), tancant la taula.

La plataforma ha analitzat, quals eren les destinacions més buscades pels seus clients entre un total de 100, que han registrat més d’1,5 milions de cerques.

Així, Castella-la Manxa i Aragó són les regions que més localitats aporten, amb tres cadascuna d’elles. En concret, la regió aragonesa és l’única que compta amb localitats de totes les seues províncies dins del llistat amb Albarracín (Terol), Alhama de Aragón (Saragossa) i Alquézar (Osca).

Els quatre pobles restants es reparteixen entre Andalusia, Astúries, Castella i Lleó i la Comunitat Valenciana. L’eixida de Guadalupe del top 10 de municipis més buscats el 2019 per a fer turisme rural deixa Extremadura en esta ocasió, mentre que Albacete repeteix com l’única província amb dos municipis en el llistat.

SETENIL DE LAS BODEGAS, EL MÉS BUSCAT
La localitat gaditana de Setenil de las Bodegas ha sigut, per segon any consecutiu, el poble que més interés ha despertat entre els usuaris d’EscapaRural, en aconseguir més de 48.000 cerques.

El segon poble més buscat el 2019 està a Castella-la Manxa, regió que ha col·locat tres dels seus municipis entre els quatre primers. En concret, en la província d’Albacete se situa Alcalá del Júcar, la segona destinació que més cerques ha registrat (36.183).

Per la seua banda, Valverde de los Arroyos, en la província de Guadalajara, ascendeix també del sisé al tercer lloc en el top 10 dels pobles més buscats del 2019 amb una mica més de 35.000 cerques (35.511).

Continuant en la regió manxega i, de nou situant-nos en la província d’Albacete, Riópar, que va ser tercera el 2018, es queda fora del podi i ocupa en esta ocasió la quarta posició amb 30.875 cerques.

El top 10 dels municipis més buscats per a realitzar turisme rural el 2019 ho completen Llanes (Astúries), que es manté en la cinquena posició; Orbaneja del Castillo (Burgos), que descendeix del segon al sisé lloc pel que fa al 2018; Albarracín (Terol), que baixa també del quart al seté lloc.CatalanSpanish