La Guàrdia Civil investiga a un home per l’incendi de Montant el passat cap de setmana

L'àrea afectada per l'incendi llança una superfície de 40 hectàrees.

255

La Guàrdia Civil ha investigat a un home, com a suposat autor d’un delicte contra la Seguretat Col·lectiva en el seu tipus delictiu d’incendi forestal.
L’actuació es va iniciar quan es va tenir coneixement de l’existència d’un incendi en la localitat de Montant a l’altura de la carretera CV-195, entre els quilòmetres 14 al 15, el qual es trobava en avanç i podria afectar a terreny forestal.

Immediatament efectius del Seprona de la Guàrdia Civil de Segorbe i patrulla de la Guàrdia Civil del Lloc de Viver, es van traslladar al lloc del fet, iniciant les corresponents recerques, que van donar com a resultat la localització del punt exacte d’inici del foc i les
causes que ho van motivar, sent la més probable, les espurnes provocades per una desbrossadora durant la realització de treballs agrícoles.

Per tot açò es va procedir a la recerca d’un home, de 54 anys com a suposat autor d’un delicte d’incendi.

L’àrea afectada llança una superfície aproximada de 40 hectàrees, estant culpable en el Pla d’Ordenació de Recursos Naturals del Parc Natural Serra Espadà, així com Lloc d’Interés Comunitari i Zona d’Especial Protecció per a les Aus de la Xarxa Natura 2000
Les diligències instruïdes seran lliurades en el Jutjat d’Instrucció de Segorbe.
L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Segorbe i Viver.