Montón: “És injust dimitir per una cosa que no he fet”

La ministra de Sanitat ha asseverat que està parlant amb Pedro Sánchez "en tot moment"

La ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, Carmen Montón, ha afirmat hui que seria “injust” dimitir per “una cosa que no he fet” perquè no seria “una decisió correcta” en considerar que no és la seua responsabilitat si es van canviar les notes del seu màster després de finalitzar el curs.

En una entrevista amb la Cadena SER, l’exconsellera valenciana de Sanitat ha asseverat que està parlant amb el president del Govern, Pedro Sánchez, “en tot moment”, així com amb la vicepresidenta, Carmen Calvo.

Ell vol que done explicacions clares“, ha puntualitzat. “Sánchez pensa com jo, que cal donar la cara i explicar que no he comès res irregular i no donar excuses”.

Montón ha afegit que “estic ací perquè sent el suport de les persones que importen; estic tranquil·la, em sent recolzada i en privat he rebut l’essencial per a estar ací i enfrontar-me a la situació“, ha respost en ser preguntada per les informacions que apunten al fet que dins del PSOE estarien demanant la seua dimissió.

Sobre la informació que publica hui eldiario.es que en finalitzar el màster almenys una assignatura apareixia com “no presentat” i posteriorment “algú va entrar en el sistema informàtic” de la Universitat Rei Juan Carlos i ho va canviar per un “aprovat”, ha insistit que no té resposta i que si se li haguera advertit, ho hauria esmenat “amb tota tranquil·litat”.

Segons la ministra, “una persona que no fa res irregular no té per què erosionar res i seria ficar-nos a tots en el mateix sac“, ha contestat en relació a si este cas pot afectar a la credibilitat el Govern i del PSOE.

La responsable de Sanitat ha assenyalat que no va a presentar cap demanda contra eldiario.es, als periodistes de la qual va mostrar documents i va deixar revisar el seu expedient en el seu ordinador personal.

Els he permès fer fotografies del meu treball de fi de màster“, ha dit Munt, qui s’ha mostrat disposada a seguir donant explicacions i “donar la cara”.

ValenciàEspañol