Mor l’alcoià Camilo Sesto

Als seus 72 anys i amb més de 175 milions de discos venuts, era un dels referents de la música espanyola.

Publicitat

“Lamentem molt comunicar-vos que el nostre gran i benvolgut artista Camilo Sesto ens acaba de deixar”. Amb aquest senzill missatge donava la notícia el compte oficial de Twitter de l’artista.

Una fallada renal va provocar la mort del cantant aquesta passada nit a l’Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, situat en el municipi de Pozuelo d’Alarcón, segons ha apuntat el representant del cantant, Eduardo Guervós, a TVE.

PublicitatRovira  

Entre els seus molts mèrits de l’artista es troba la seua prolífera trajectòria musical com a cantant) amb més de 175 milions de discos venuts), la seua faceta de compositor (Èxits de Miguel BoséÁngela Carrasco o Sergio Fachelli porten la seua signatura) i el seu paper en el musical rock Jesucrist Superstar.

A causa de la seua reeixida trajectòria, va ser guardonat amb La medalla d’or i nomenat fill predilecte per l’Ajuntament d’Alcoi en 2016.

Als últims anys la seua salut havia empitjorat i va ser sotmés a diverses intervencions. En 2016 el cantant es va veure obligat a cancel·lar la seua anunciada gira per a Llatinoamèrica, on tants èxits va collir i era molt volgut. El juliol de 2018, va tornar a ser hospitalitzat per un còlic renal.

PublicitatJuega Limpio Orihuela