domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor Enrique Senent, president de l’associació El Camino del Santo Grial i regidor del PP de Massamagrell

El PP de Massamagrell ha lamentat en el seu compte de Twitter la mort del qui fora regidor en la formació durant 21 anys.

Enrique Senent Sales, president de l’Associació Cultural El Camino del Santo Grial i regidor del PP de Massamagrell (València) durant 21 anys, ha mort este diumenge en el seu domicili familiar, segons han informat l’entitat cultural en un comunicat i la formació política en el seu compte de Twitter.

“Hui és un dia trist perquè acomiadem una gran persona. Un home que des de l’any 2002 ha estat treballant desinteressadament juntament amb la societat civil per mitjà de l’Associació Cultural El Camino del Santo Grial per a vertebrar un camí, una ruta que permeta posicionar València i els municipis que la componen dins d’un espai turístic únic en el món”, lamenten des de l’associació.

Natural de Massamagrell, Enrique Senent va ser nomenat president de l’Associació Cultural El Camino del Santo Grial l’any 2016 “i des d’aleshores no ha cessat de treballar en pro del seu municipi i de València”. Enguany, recorda l’entitat en el seu comunicat, va assistir a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) amb el propòsit de donar a conéixer al màxim de persones i entitats el Camí del Sant Grial.

“Home treballador, generós, culte i constant, ha estat al costat de tots els qui li han sol·licitat el seu temps en pro de la difusió i el coneixement del Sant Calze de la Catedral de València. Un verdader ambaixador del Camí del Sant Grial”, subratllen des de l’associació.

Per la seua banda, el PP de Massamagrell ha lamentat en el seu compte de Twitter la mort del qui fora regidor en la formació durant 21 anys. Va ser primer tinent d’alcalde i també portaveu durant 12 anys, i en les passades eleccions municipals va encapçalar la candidatura dels ‘populars’. També va ser vicepresident de l’EMTRE.

La família estarà en el Tanatori Auñón de Massamagrell a partir de les 11.00 hores i l’enterrament serà este dilluns 22 juny a les 17.30 hores en l’Església Parroquial de Sant Joan Apòstol i Evangelista de Massamagrell.

Últimas noticias

Contenido relacionado