Mor la Infanta Pilar, germana del Rei Juan Carlos, als 83 anys

La infanta Pilar patia càncer de còlon i l'última vegada que li la va veure en públic va ser al novembre, en el Rasclet Nou Futur, una iniciativa solidària en la qual estava molt implicada.

PublicitatAVL

La Infanta Pilar de Borbó, germana del Rei Juan Carlos, ha mort este dimecres a Madrid, als 83 anys, segons han confirmat a Europa Press fonts del centre mèdic Ruber Internacional, on estava ingressada des del passat 5 de gener.

Segons ha pogut saber Europa Press, a l’hospital es troben la seua germana, la Infanta Margarita, i els seus fills. Este dimecres al matí també l’ha visitada la Reina Sofia i el dimarts a la nit ho va fer el seu germà, el Rei Joan Carles.

PublicitatRovira  

La infanta Pilar patia càncer de còlon i l’última vegada que li la va veure en públic va ser al novembre, en el Rasclet Nou Futur, una iniciativa solidària en la qual estava molt implicada.

La germana major del Rei Juan Carlos va nàixer a Cannes (França) el 30 de juliol de 1936, amb la família reial exiliada i a l’inici de la Guerra Civil espanyola. Ostentava el títol de duquessa de Badajoz.

Va renunciar als seus drets de successió al tron en casar-se en 1967 amb algú que no pertanyia a una família reial, Luis Gómez-Acebo, amb el qual va tindre cinc fills.

Publicitat