07:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor el jove atropellat en una exhibició clandestina de motos a Rafelguaraf

Un dels joves que va resultar ferit diumenge passat mentre un altre grup de motoristes realitzava diferents maniobres temeràries amb les seues motos a Rafelguaraf ha mort aquest dimarts en l’Hospital La Fe de València.

Cinc joves van resultar ferits a Rafelguaraf després d’un accident en realitzar diferents maniobres amb les seues motos en un duel que va acabar convertint-se en una exhibició d’acrobàcies perilloses. Els fets van ocórrer al migdia del passat diumenge. El mort, de 18 anys i veí de Tavernes de la Valldigna, va ser ferit de major gravetat i traslladat des d’aquesta localitat de la Ribera fins a l’Hospital La Fe de València. Un altre dels ferits greus, del que no va transcendir l’edat, va ser ingressat en l’Hospital de la Ribera.

El diumenge es va celebrar a Rafelguaraf la III Matinal Motera del municipi, a la qual assistien motoristes de diferents localitats valencianes i, suposadament, també aquests joves.

Pel que sembla l’incident es va produir quan fóra de l’espectacle els joves van fer un duel i una de les motos va caure sobre el jove mort entre uns altres.

Últimas noticias

Contenido relacionado