domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor l’empresari Jesús Barrachina, expresident de la falla Convent Jerusalem i exdirigent del València CF.

Les restes mortals de Barrachina seran traslladats al Tanatori Municipal de València, on demà dissabte se celebrarà l’ofici religiós.

El València CF ha expressat el seu “més sentit condol” per qui anara vicepresident i conseller del club, ja que va formar part de la directiva del ‘València del doblet’ (temporada 2003-04, amb Lliga i Copa de la UEFA). L’entitat valencianista també ha informat que l’equip lluirà braçalets negres en el partit davant el RCD Espanyol, que se celebrarà aquest dissabte en el RCDE Stadium (16.00 hores), i que es guardarà un minut de silenci a Mestalla en l’últim partit de LaLiga Santander davant el Vila-real.

Barrachina va estar al capdavant de la comissió de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal entre 1989 i 2014, segons arreplega la web de la falla. Durant el seu mandat, va aconseguir per al monument gran sis primers premis i cinc segons premis, als quals cal sumar 2 primers premis en secció infantil, fent a la seua falla al més alt de la Secció Especial.

La comissió ha penjat en xarxes socials el següent missatge: “Ens deixa Jesús Barrachina, el nostre President Honorífic. Gran President però infinitament millor persona. Et tirarem moltíssim de menys”. A més, l’actual president de la falla, Santiago Ballester comenta que des d’aquesta entitat se li tributarà un homenatge que estarà “obert al món faller” perquè Barrachina “ha sigut un home que ha aportat moltíssim” a les Falles.

Ballester ha lamentat la inesperada pèrdua i ha asseverat que ha sigut “un pal” i als integrants de la comissió els ha caigut “com un pitxer d’aigua freda”.

Últimas noticias

Contenido relacionado