06:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor ofegat un home de 74 en la platja de la Malva-rosa

Un home de 74 anys ha mort ofegat aquest matí en la platja de la Malva-rosa quan es banyava poc abans que començara el servei de socorristes. El tràgic succés va tenir lloc al voltant de les 9.45 hores. La dona de la víctima va donar la veu d’alarma després de perdre de vista al seu marit i va avisar a la Creu Roja i la Policia Local de València.

Dos socorristes de la institució humanitària, un d’ells amb una moto aquàtica, van acudir immediatament i van rescatar al banyista, que estava surant a uns 120 metres de la riba. Un equip mèdic de Creu Roja va practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home, però no va poder recuperar les seues constants vitals.

El cadàver va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l’autòpsia. Els membres de Creu Roja que van atendre a la víctima estaven preparant el servei de socorristes en la Malva-rosa, que comença a les 10 del matí, per la qual cosa quan l’home es va ofegar no onejava cap bandera en la platja. Poc després van col·locar la bandera groga a causa dels corrents perillosos.

Últimas noticias

Contenido relacionado