Mor la regidora socialista d’Aldaia, María José Carcelén

El consistori ha decretat tres dies de dol per la defunció de la responsable municipal.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Aldaia ha decretat tres dies de dol per la defunció de la seua estimada veïna i regidora de Falles, Educació i Comerç, María José Carcelén. Una dona, ha recordat el Consistori, “entregada al nostre poble, cultura i tradicions, especialment implicada amb el món de les falles des del seu naixement”.

Els seus companys i companyes de la Corporació Municipal han traslladat les seues més sentides condolences a la família, amics i a tota la localitat en un dolorós dia en què les banderes onegen a mitja asta.

PublicitatRovira  

El Tanatori de l’Horta Sud rep des de les 12.00 hores un degoteig constant de persones de la localitat i de tota la comarca que volen oferir el seu acompanyament a la família. Demà a les 11.00 hores tindrà lloc la missa i l’enterrament a l’Església de l’Anunciació d’Aldaia per a acomiadar a una companya i veïna compromesa, lluitadora i tenaç a la qual sens dubte trobarem a faltar.

El personal de l’Ajuntament també ha volgut celebrar un sentit minut de silenci en el saló de plens del Consistori a les 14 hores.

María José Carcelén, nascuda a Aldaia en 1971, va treballar com a educadora i en la seua vocació de servei públic va formar part del grup municipal socialista des de fa tres mandats.

Una persona molt reconeguda en el món faller d’Aldaia formant part d’este col·lectiu tota la seua vida, a través de la comissió de la Falla Colònia, i des de 2015 treballant braç a braç amb tota la Junta Local Fallera.