13.3 C
Valencia

Mor un bomber forestal quan extingia un incendi a Vila-real

El treballador, de 50 anys, s'ha esvaït durant les labors de control en el pont de Santa Quitèria.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Un bomber forestal de 50 anys ha mort este diumenge després d’esvair-se quan treballava en les labors d’extinció d’un incendi forestal declarat a Vila-real, i encara que li han practicat la reanimació cardiopulmonar, ha mort a l’Hospital de la Plana, on ha sigut traslladat.

El bomber forestal era membre de la unitat helitransportada de Castelló, tenia una àmplia experiència en el Servei de Bombers Forestals de la Generalitat i comptava amb tota la formació, aptituds i coneixements per a desenvolupar el seu treball en l’àrea de l’extinció d’incendis.

- Publicitat -

Es trobava treballant en un incendi forestal declarat passat el migdia en una zona de canyar i cultiu abandonat al costat del pont de Santa Quiteria, en el terme municipal de Vila-real.

Estava treballant al costat dels seus companys de la unitat i de les dotacions del Consorci Provincial de Castelló quan s’ha esvaït. Immediatament li ha sigut practicada la maniobra RCP pels seus propis companys fins que un SAMU s’ha fet càrrec de la víctima, que ha sigut traslladat de manera urgent fins a l’Hospital de la Plana. Allí els metges han informat de la seua mort.

Ajuntament i Generalitat expressen el seu condol

- Publicitat -

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha lamentat la mort per infart d’un bomber forestal mentre treballava en les tasques d’extinció d’un foc en zona de canyar propera al paratge del Millars, en el terme municipal de Vila-real. “Lamentem profundament la mort d’aquest servidor públic, mentre col·laborava en la salvaguarda del nostre patrimoni natural”, assenyala Benlloch, qui ha mostrat el condol de la ciutat als familiars i amics. 

La Generalitat ha traslladat les seues condolences a la família, amistats i companys del bomber forestal que este diumenge ha mort després de participar en les tasques d’extinció d’un incendi forestal declarat a Vila-real.

- Publicitat -

La unitat helitransportada de Castelló es trobava treballant en un incendi forestal declarat passat el migdia en una zona de canyar i cultiu abandonat al costat del pont de Santa Quitèria, en el terme municipal de Vila-real.

El bomber forestal mort estava treballant al costat dels seus companys de la unitat i de les dotacions del Consorci Provincial de Castelló quan s’ha esvaït. Immediatament li ha sigut practicada la maniobra RCP pels seus propis companys fins que un SAMU s’ha fet càrrec de la víctima, que ha sigut traslladat de manera urgent fins a l’Hospital de la Plana. Allí els metges han informat de la seua mort.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha lamentat profundament la mort d’un membre dels bombers forestals de la Generalitat mentre treballava per a “salvaguardar el patrimoni natural” dels valencians i valencianes. Així mateix, Bravo vol traslladar a la família, amistats i companys i companyes del bomber les condolences de la Generalitat i el reconeixement de tot el Consell “al treball dels qui dediquen la seua vida a cuidar del nostre entorn natural”.

La Societat Valenciana de Gestió Integral d’Emergències, empresa titular del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat, ja s’ha posat en contacte i a la disposició de la família a través del seu president, el també secretari autonòmic de Seguretat i Emergències José María Ángel.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià