20:12 - viernes, 1 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Mor una xica de 17 anys atropellada de matinada per un taxi a València

Una jove de 17 anys ha mort en la matinada d'aquest divendres a València després de ser atropellada per un taxi en la Plaça d'Espanya, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Una jove de 17 anys ha mort en la matinada d’aquest divendres a València després de ser atropellada per un taxi en la Plaça d’Espanya, segons han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Atestats de la Policia Local investiguen les causes de l’accident, en el qual s’ha vist implicat un cotxe –sense que s’haja concretat el tipus de vehicle– conduït per una dona de 28 anys.

El sinistre s’ha produït passades les tres i mitja d’aquest divendres, sobre les 3.45 hores, a l’entorn de la cèntrica plaça d’Espanya, segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

Després de ser atropellada pel taxi, la xica va entrar en parada cardiorrespiratòria i encara que va recuperar les constants vitals gràcies a les maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada de l’equip del Servici d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), el seu estat era “molt greu”.

La jove va ser traslladada en l’ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) a l’Hospital La Fe de València per a rebre assistència. No obstant açò, va morir en arribar al centre hospitalari per la gravetat dels traumatismes patits.

Últimas noticias

Contenido relacionado