Mor un xiquet a València després de tallar-se a casa amb uns cristalls

Un xiquet d'11 anys ha mort a València després de tallar-se en l'abdomen amb els cristalls d'un porta de la seua casa que es van trencar de forma accidental mentre jugava amb el seu germà de 10, que ha patit ferides lleus.

dos cotxes

Un xiquet d’11 anys ha mort a València després de tallar-se en l’abdomen amb els cristalls d’un porta de la seua casa que es van trencar de forma accidental mentre jugava amb el seu germà de 10, que ha patit ferides lleus.

Desde el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que sobre les 14.55 hores del diumenge van ser alertats d’un accident amb un ferit per cristalls en un domicili proper al carrer Bernia de la capital valenciana.

L’accident es va produir quan el menor es va tallar en l’abdomen amb un dels cristalls en trencar-se de forma accidental el vidre d’una porta quan estava jugant amb el seu germà, que també va patir ferides en un braç.

Fonts de la Policia Nacional han indicat que pel que sembla l’accident es va produir quan els menors van xocar amb la porta, cadascun d’una banda, i es va trencar el cristall, i han indicat que encara que s’estan investigant les circumstàncies del succés “tot apunta al fet que és un accident”.

Segons les fonts, van rebre sobre les tres de la vesprada una trucada que alertava que un xiquet havia resultat ferit en el seu domicili i en acudir agents del Cos Nacional de Policia van veure que el pare i membres de la Policia Local atenien el xiquet.

Fins al lloc es va traslladar una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i un Suport Vital Bàsic (SVB), així com un metge d’atenció primària. Els dos menors van ser traslladats a l’Hospital La Fe de València, on va morir el xiquet d’11 anys.

Publicitat