L’entrada mora ofereix una desfilada plena de colorit i grandiositat

Els clavaris dels Àngels van organitzar anit esta espectacular cita, on les esquadres van lluir els típics uniformes de gala de l’època mora.

La Clavaria de La nostra Senyora dels Àngels va organitzar anit una nova edició de l’entrada mora, una cita festiva amb trenta-set anys d’història en la ciutat. I una vegada més, esta peculiar desfilada va tornar a omplir de colorit i grandiositat els carrers de Mislata, sobretot els carrers Ramón y Cajal i Major, per on va discórrer la major part del recorregut.

Rovira  

Molts van ser els veïns i veïnes de Mislata que van eixir al carrer ahir diumenge per a gaudir de la desfilada i ballar al són de les marxes mores. Des del col·legi Gregorio Mayans i fins a la plaça de la Constitució, on esta primera setmana de festes es concentra gran part de l’activitat, les 14 escaires participants van ser desfilant al són de les formacions musicals (CIM Mislata, CIM Alfafar, “El Palleter” de Paiporta i “Mel de romer” de Puçol), acompanyats també pel grup de Ballet Afro-oriental “La mitja lluna” d’Alcàsser i amb la Banda de Cornetes i Tambors de Mislata obrint la comitiva.

Fajiras de l’Oasi”, “Flores del Desert”, “Berbers Zahedi’s”, “Siurana”, “Reina d’Al Hariba”, “Ben Jalats”, “Hechiceros del Desert”, “Banat Alqamar”, “Roses roges a tu”, “Fills del cor porpra”, “Beduïnes del Desert”, “Falcons de l’Oasi”, “Centelleigs de la Mitja Lluna” o “Guerrers dels Àngels” van ser els suggeridors noms de les formacions que van desfilar en l’entrada mora de Mislata. Abillats amb majestuosos i ostentosos vestits que recreen els uniformes de gala de l’època mora, van ser desfilant i rebent els aplaudiments del públic.

Clavarios, associacions i altres col·lectius socials de Mislata van conformar una comitiva en la qual no va faltar tampoc les dues esquadres de l’Ajuntament, una encapçalada per la portaveu del govern municipal,  Luisa Martínez Mora, i una altra en la qual un any més exercia de capità l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyats de bona part dels regidors del seu govern. Entre uns altres, caps d’esquadra també van ser Mercedes Caballero, secretària provincial del PSPV-PSOE, o Marta Nebot, mislatera i component de la Cort de la Fallera Major de València 2018. Tots ells van ser saludant al seu pas als veïns i veïnes que ahir van abarrotar el carrer per a gaudir d’esta clàssica cita de les festes de Mislata.

PublicitatJuega Limpio Orihuela