Moragues ha valorat molt positivament els anuncis de Íñigo de la Serna sobre la Comunitat

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha valorat molt positivament els anuncis que ahir el Ministre de Foment, Ínigo de la Serna, va fer després de reunir-se amb el president de la Generalitat, Ximo Puig.

“Des de Foment es té una política rigorosa, realista i transparent i l’esforç inversor i la forta espenta que està donant a infraestructures clau de la Comunitat Valenciana és innegable”, ha assenyalat Moragues.

En aquest punt, ha destacat “la importància del Pla Director de Millora de Rodalies que va a beneficiar la mobilitat i el dia a dia dels milers d’usuaris valencians”. Amb una inversió estimada de 800 milions d’euros es produirà la renovació de vies, modernització, canvi d’i duplicació d’alguns trams.

Així mateix, Moragues ha subratllat “l’aposta clara i inequívoca pel Parc Central” després de l’anunci del Ministre d’assumir en la totalitat el pressupost de l’Estació. “L’esforç inversor entre el túnel passant, l’Estació i el Canal d’Accés és milionari i permetrà fer un salt qualitatiu a les connexions ferroviàries de València”, indica.

En aquest punt, ha detallat que s’han presentat 24 al·legacions a la prolongació de la CV-10 l’exposició del qual la informació pública dels tres trams compresos entre Vilanova d’Alcolea i Traiguera de l’autovia del Mediterrani A-7 es va traure al maig.

“Té un pressupost superior als 300 milions d’euros, el Ministeri està tancant l’estudi de les al·legacions i està previst que al novembre s’envie al Ministeri de Medi ambient per a la declaració d’impacte ambiental”, ha afirmat Moragues, qui ha recordat que “el Ministre ahir també va explicar que aquest mes es licitarà la redacció del projecte el contracte del projecte del tram de l’N-232 Masia La Torreta-Morella Sud, de 7,5 quilòmetres, i que està valorada en 21 milions d’euros”.

“Cada visita del ministre De la Serna a la Comunitat Valenciana és una bona notícia per a la inversió en carreteres i ferrocarrils de Castelló”, ha destacat Moragues.

CatalanSpanish