Moragues ha visitat ‘Frescamar Alimentació S.L’ a Borriana, guanyadora d’un premi a escala nacional

El delegat de Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha visitat, aquest matí, l’empresa ‘Frescamar Alimentació S.L’ de Borriana que aquest mes ha sigut guardonada pel Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi ambient amb un dels Premis Aliments d’Espanya.

Moragues ha recorregut les instal·lacions al costat del Director General de la companyia, Tahiche Lacomba, el director de la planta, Jorge Alfonso i el subdelegat de Govern a Castelló, David Barelles.

El delegat ha destacat l’aposta pe l’R+D+I d’aquesta empresa que participa en diversos projectes internacionals de millora, treballen a ser pioners en l’engreixe del peix llimó i estan desenvolupant un programa de millora genètica per a l’orada que permeta optimitzar el creixement amb una menor incidència de malalties, entre altres.

Així mateix, Moragues ha subratllat que “els productes Frescamar són 100% espanyols pel que el seu segell dóna garanties de qualitat no solament en el mercat espanyol sinó també en l’internacional amb exportacions a Holanda, França i Portugal, entre altres”.

“Sou exemple de la indústria alimentària de la Comunitat, referent de qualitat i frescor, compromesos amb la seguretat alimentària, la recerca i el respecte al medi ambient”, ha destacat el delegat.

Frescamar i Grup Andromeda al qual pertany van arreplegar el passat 3 d’octubre de mans de la Ministra Isabel García Tejerina el ‘Premi Aliments d’Espanya Producció de la Pesca i de l’Aqüicultura’ per la seua contribució a promocionar els productes de la pesca i de l’aqüicultura i millorar la seua imatge i posició en el mercat.

Les seues últimes apostes han sigut llançament de la primera marca de corbina nacional, nascuda de l’àmbit privat (Corvina REX Frescamar) i ha significat la recuperació d’una espècie tradicional del Mediterrani a través de l’aqüicultura, potenciant les seues propietats i valorant davant la distribució, la restauració i el consumidor final. Així mateix, s’ha llançat la gamma “Frescamar Bio” de productes ecològics, amb producció d’orada i llobarro ecològiques, des del seu naixement fins a la seua comercialització.CatalanSpanish