4:09 am - Sunday, 31 May 2020

El Govern dona un dia de moratòria per a poder parar algunes activitats

- Publicidad -Reciplasa

El Govern permetrà anar este dilluns 30 de març a treballar a empleats que hagen de fer tasques per a la interrupció de l'activitat.

Coronavirus
Escalante GVAMobilitat Matriculació
CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

Segons el reial decret llei publicat poc abans de la mitjanit en el Boletín Oficial del Estado (BOE) que fixa este permís pensat per a limitar més l’activitat davant la pandèmia del coronavirus, en els casos en els quals resulte “impossible interrompre de manera immediata l’activitat” els treballadors podran prestar serveis el 30 de març.

L’únic propòsit, afig, serà “dur a terme les tasques imprescindibles per a poder fer efectiu el permís retribuït recuperable sense perjudicar de manera irremeiable o desproporcionada la represa de l’activitat empresarial”.

També estableix que les empreses que hagen d’aplicar el permís retribuït recuperable podran, en cas de ser necessari, establir el número mínim de plantilla o els torns de treball estrictament imprescindibles amb la finalitat de mantenir l’activitat indispensable.

“Esta activitat i este mínim de plantilla o torns tindrà com a referència la mantinguda en un cap de setmana ordinari o en festiu”, recull la norma publicada huit hores després de la compareixença del Govern després del Consell de Ministres que l’ha aprovada.

També detalla que per als transportistes que puguen veure’s afectats a la meitat d’un servei el permís s’iniciaran una vegada finalitzat el servei en curs, “incloent com a part del servei, si escau, l’operació de retorn corresponent”.

Pel que respecta als empleats públics, el reial decret llei especifica que el Ministeri de Política Territorial i Funció pública, comunitats autònomes i entitats locals regularan la prestació de serveis per part dels funcionaris, amb l’objectiu de mantenir aquells que es consideren essencials i que no detalla.

En l’àmbit de la justícia, es mantindrà l’activitat els jutges, fiscals, lletrats i resta de personal necessari per a les actuacions processals no suspeses per l’estat d’alarma, així com el personal requerit per al funcionament del registre civil.

El Govern permetrà anar este dilluns 30 de març a treballar a empleats que hagen de fer tasques necessàries per a la interrupció de l’activitat.

També queda exclosa del permís l’activitat les empreses adjudicatàries de contractes d’obres, serveis i subministraments del sector públic indispensables per al manteniment i seguretat dels edificis, així com per a la prestació de serveis.

El permís retribuït recuperable estarà en vigor entre el dilluns 30 de març i el dijous 9 d’abril.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Guillamón pregunta a Marco “com farà per a saltar-se el Pativel, contra el qual no va al·legar, i que ara limita els negocis de...

Guillamón: “Sol·licitem que busquen immediatament una solució a un problema que és un fre importantíssim a l'activitat turística de la nostra ciutat"

Benicàssim intensifica els tractaments contra els mosquits actuant de manera diària

L'Ajuntament reitera la sol·licitud a Conselleria per a la realització de tractament aeri.

L’UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l’activitat científica d’instituts i grups d’investigació

L'UJI autoritza més de 30 plans de treball per al retorn gradual de l'activitat científica d'instituts i grups d'investigació

Tres ferits de 18 en una baralla a Torrefiel (València)

Fins al lloc es van desplaçar dos unitats del SAMU. Els serveis mèdics van atendre tres ferits, tres joves de 18 anys.

L’alcalde de Nules proposa saltar-se la llei per a pagar serveis que va contractar sense diners

Intervenció adverteix que és necessari un pressupost per a sufragar un dèficit d'1,3 milions d'euros.

Esta publicació està disponible en : Valencià