Morella constitueix un nou Consell de Festes amb la implicació de totes les associacions

L'alcalde, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “esta iniciativa té la intenció de valorar les festes de la ciutat i crear un projecte de futur per a millorar-les i que tinguen més participació”.

Morella ha constituit un nou Consell de Festes amb l’implicació de totes les associacions. Aquest projecte té l’objectiu de fer unes Festes d’Agost més participatives, així com avaluar-les entre totes i tots de manera que es cree un nou projecte de festes de cara a l’any 2020. A més, també ha traslladat propostes i activitats per a les festes d’este 2019 i la intenció que s’organitzen activitats durant tot l’any. D’aquesta manera, es tracta d’un projecte que busca millorar les festes de cara al futur.

La reunió constitutiva celebrada este dijous a la nit, va comptar amb la participació de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Festes, Rocío Querol, el regidor de Participació de la Ciutadania, Jose Manuel Rodrigo, i la regidora de Tradicions, Malú Blasco, així com representants de diferents col·lectius i associacions com de La Rondalla de Morella, el Morella F. C., Quintos i Quintes, l’Associació dels Jubilats, el Gremi de la Joventut, Asetmico, Penya el Bou, Club Bàsquet Femení Morella, Piñofijo, Associació Musical Mestre Candel i Societat Esportiva Espemo.

Rhamsés ha destacat que “la formació del Consell de Festes té la intenció de valorar les festes de la ciutat i crear un projecte de futur per a millorar-les i que tinguen més participació”. També ha remarcat “Morella compta amb una intensa agenda d’activitats durant el mes d’agost, de manera que amb el Consell de Festes volem que aquestes siguen més atractives per al públic i, per tant, més participatives”. L’edil ha explicat que “aquesta reunió ha sigut molt positiva, ja que s’han aportat noves idees, s’han proposat activitats per a aquestes Festes d’Agost”. A més, Rhamsés ha comentat que “no es tracta sols del mes d’agost, sinó d’incentivar les activitats per a tots, i especialment de la gent jove, durant tot l’any”. Finalment, ha afegit que “en aquesta primera reunió hem convocat a les associacions, però que aquest consell està obert a totes les persones interessades a aportar idees i organitzar activitats”.

ValenciàEspañol