Morella comença la venda d’entrades online dels seus monuments i museus

Les entrades al Castell de Morella, les Torres de Sant Miquel i el museu Temps de Dinosaures es poden reservar a través del portal elsports.es

337
Les fallades tecnològiques i la falta de digitalització de l'Administració són alguns dels seus principals problemes.

Morella posa a la venda les entrades als monuments i museus de la ciutat a través del portal web elsports.es. D’esta manera, la reserva d’entrades al Castell de Morella, al museu Temps de Dinosaures i a les Torres de Sant Miquel es pot fer online, així com l’entrada conjunta a diferents monuments. Així, Morella pretén facilitar l’accés a les diferents activitats que s’encontren a la ciutat. A més, també està disponible des de fa uns mesos l’entrada al parc d’aventura Saltapins.

La compra conjunta de diferents monuments i museus inclou visitar també la Basílica Arxiprestal de Morella, junt amb el Castell i el museu de dinosaures.
El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “a través de la plataforma de reserves d’Els Ports, hem posat a la venda d’entrades a diferents activitats i monuments de Morella per tal de facilitar la compra als i les visitants”. L’edil ha explicat que “el sistema permet reservar tantes entrades com es necessiten en una sola compra, a més, a través d’elsports.es es facilita informació de tot allò que es pot trobar i visitar a Morella”.

En un primer moment, les entrades estan disponibles en la central de reserves de la web d’Els Ports, encara que d’ací a poc temps també es podran adquirir a les webs morella.netmorellaturistica.com.

Horaris monuments i museus de Morella
Cal recordar que Morella compta amb una àmplia oferta cultural i arquitectònica oberta al públic. D’aquesta manera, el Castell de Morella es pot visitar durant tot l’any amb un horari d’11.00 a 19.00 hores. A més les Torres de Sant Miquel estan obertes els caps de setmana de 10.00 hores a 13.00 al matí i de 16.00 a 19.00 hores a la vesprada. El museu Temps de Dinosaures, d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Finalment, Saltapins es pot realitzar el circuit a les 10.30, 12.30 i a les 16.00 hores.