Morella obri la seua nova pista de pàdel

Morella estrena avui la pista de pàdel situada a l’exterior del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Aquesta es pot reservar durant una hora i mitja a través del telèfon i WhatsApp del poliesportiu, 620 560 512, i comptarà amb material de lloguer per a practicar aquest esport. Així, l’horari de la pista és el mateix que el del poliesportiu, al matí de 10.00 h a 14.00 h i a la vesprada des de les 16.00 h fins a les 22.00 h i els dissabtes al matí d’11.00 h a 14.00 h.

La regidora d’Esport, Judit García, ha destacat que “amb aquesta nova pista de pàdel s’amplia l’oferta esportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. L’edil ha explicat que “aquesta funciona amb el mateix carnet de la pista interior i activitats col·lectives, de manera que són les mateixes tarifes d’aquestes”. Finalment, Judit ha volgut “animar a tots i totes a practicar esport i utilitzar aquesta nova pista de pàdel de Morella”.

Les tarifes de la pista de pàdel són des d’una partida d’una hora i mitja per tres euros fins a l’abonament anual de 60 euros. Així, hi ha diferents abonaments de 10 sessions per 25 euros, mensual de 20 euros i mig any a 40 euros.

Onada de calor a Morella
A causa de l’onada de calor a Morella s’ha ajornat la Rogativa de la dels Jubilats i Jubilades per al dissabte 6 de juliol. Així, les recomanacions per aquesta són beure abundant aigua o sucs naturals sense esperar a tindre set, prendre dutxes d’aigua fresca, portar roba fresca, usar calçat fresc, evitar l’ús d’aparells que produïsquen calor, estar en les zones més fresques de la casa, evitar eixir al carrer o realitzar esforços en les hores centrals del dia, evitar menjars pesats o molt calens, les persianes han d’estar baixades, no obrir les finestres quan la temperatura exterior siga més alta, evitar el cotxe en les hores de més calor i no deixar mai a xiquets, ancians o discapacitats dins dels vehicles.

ValenciàEspañol