06:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Oficina de Turisme de Morella obté la màxima puntuació de qualitat turística

L’Oficina de Turisme de Morella ha rebut els resultats de l’última auditoria sobre la Q de qualitat turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola amb la màxima puntuació. Aquest reconeixement es renova cada any per a mesurar l’estàndard de la qualitat del servei, infraestructures i activitats que tenen lloc a Morella com a destí turístic i en les quals l’oficina local col·labora. Cal recordar que la Tourist Info Morella compta amb aquesta distinció des del 2008 per oferir un servei excel·lent.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “l’Oficina de Turisme de Morella ofereix un servei complet als i les visitants i compta amb una gran quantitat de productes per ampliar la informació de la ciutat i tota la zona que l’envolta”. L’edil ha explicat que “obtindre la màxima puntuació en l’última auditoria és un reflex de l’esforç de les persones que treballen per oferir un servei complet i millorar cada dia”. A més, la tècnica de Turisme, Amparo Quesada, ha afegit que “hem obtingut la màxima puntuació però continuarem treballant perquè sempre es pot millorar el servei i l’atenció a la gent que s’apropa fins a Morella a visitar-nos”.

La Q de qualitat és la marca que garanteix la qualitat dels productes i serveis oferits pels establiments, en aquest cas l’Oficina de Turisme. Aquesta està destinada al sector turístic i l’atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola-ICTE i promocionada pel Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. Així, cal remarcar que sols 30 oficines de turisme de la Comunitat Valenciana i un total de 148 en tot el territori espanyol compten amb aquesta Q de qualitat turística.

Últimas noticias

Contenido relacionado