Morella contracta a 13 persones a través dels programes Encorp, Encort i Avant

Abans de finalitzar el 2017 els programes Encorp, Encord i Avant fan possibles aquestes contractacions per a aturats i aturades de llarga durada.

AVL

Morella ha incorporat avui 13 persones a les brigades forestals i mediambientals, a través dels programes Encorp, Encort i Avant.
S’han contractat aquests, molts dels quals són aturats i aturades de llarga durada. Així, la ciutat finalitza el 2017 amb aquesta actuació, que culmina nombroses accions i les bones dades d’ocupació de Morella d’aquest exercici.
Durant el 2017 Morella hi ha comtat amb diferents programes i plans que han donat treball a més de 30 persones en diferents àrees.
Els contractes d’Avalem Joves cobreixen diferents àrees com disseny, turisme, cultura, arquitectura, policia local, medi ambient, administració, brigada d’obres, idiomes, comunicació i jardineria, els quals continuen durant el 2018. A més, el Pla d’Ocupació Local i el pla d’ocupació especial per al 54 Sexenni preveuen incorporar més personal durant el pròxim any.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat “la importància del Pla d’Ocupació Local per a poder crear llocs de treball a la ciutat”. L’edil ha comentat que “l’adhesió de Morella a diferents programes d’ocupació i l’esforç que realitza l’ajuntament ajuden a generar treball a la zona i lluitar contra el despoblament que sofrim”.
Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair el treball de l’agent d’ocupació i desenvolupament local per la seua tasca per a donar informació i facilitar els tràmits a les persones que demanden feina”.
Els primers treballs d’aquestes brigades ja s’han programat i s’encarregaran de la millora ambiental de Xiva, Ortells, La Pobleta i Herbeset. A més, actuaran en zones com l’Albereda i els senders propers a la ciutat de Morella.
L’ajuntament de Morella disposa de diferents serveis, que tracten d’informar dels llocs de treball. La pàgina web morella.net compta amb una borsa de treball on apareixen totes les ofertes de treball que rep l’ajuntament.
A més, aquestes es traslladen al públic a través del servei de WhatsApp municipal Morella Informa i Morella Ocupa’t, així com de manera presencial a les oficines municipals.

- Advertisement -
CatalanSpanish