II Festival de Titelles PortsXinel·la arriba a Morella aquest cap de setmana amb dues representacions

El Guinyol-Artur i Blancaflor i L’arxipèlag dels gegants són les obres que es representaran a la Plaça Colom.

Morella acull aquest cap de setmana el II Festival de Titelles PortsXinel·la amb dues representacions. El dissabte està prevista l’obra El Guinyol-Artur i Blancaflor a càrrec de Pengim Penjam Titelles i el diumenge L’arxipèlag dels gegants amb Teatro de la Resistencia. D’aquesta manera, el festival està previst que se celebre a la Plaça Colom, encara que també està preparat el teatre en cas de pluja.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “PortsXinel·la és un festival de titelles que recorre tota la comarca dels Ports i aquest cap de setmana realitza la seua parada a Morella”. Així, ha comentat que “els xiquets i xiquetes són un públic molt exigent i no és fàcil encertar les activitats i el festival de titelles de l’any passat va tindre molta acceptació”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar i animar a tots i totes a participar i veure les diferents representacions del dissabte i diumenge”.

Rovira  

El II Festival de Titelles PortsXinel·la ha recorregut tots els pobles de la comarca dels Ports des del 30 de març i arriba a Morella els dies 7 i 8 d’abril on conclourà fins a la pròxima edició.
D’altra banda, avui a la Plaça Colom han tingut lloc els Jocs Gegants per a totes les edats. D’aquesta manera els xiquets i xiquetes de Morella han pogut gaudir d’una jornada d’activitats en aquests dies de vacances escolars durant tot el matí.

PublicitatJuega Limpio Orihuela