Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional conquesta

Publicitat

L’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs celebrarà la tradicional Entrà el dissabte 15 de setembre

El Castell d’Alaquàs, en mans cristianes des de les passades Festes Majors, va ser conquistat per les tropes mores a la tradicional Conquesta del Castell que organitza cada any l’Associació Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs.

PublicitatRovira  

La plaça de la Constitució es va plenar d’espectadors que acudiren per gaudir d’aquest espectacle medieval.

Els diferent bàndols, el cristià que van desfilar pel Carrer Major i els moros que ho van fer per l’avinguda Miguel Hernández van trobar-se a la Plaça de la Constitució on es va representar la lluita entre els guerrers d’ambdós bàndols representats per algunes persones de les filaes i actors que incorporaren la participació de cavalls.

Una batalla encarnada a cavall i a peu amb espases donà la victòria al bàndol moro. Una vegada acabada la lluita la Capitana Mora va fer una entrada triomfal a la Plaça i anuncià la reconquesta de la localitat d’Alaquàs.

ENTRÀ DELS MOROS I CRISTIANS

Hui, 15 de setembre serà el dia gran de l’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs. A les 18:30 hores de la vesprada se celebrarà la tradicional Entrà on milers de festers i festeres recorreran els carrers de la ciutat a ritme de música. L’Entrà eixirà des del Castell i finalitzarà a la porta de l’Ajuntament on es dispararà un castell de focs d’artifici.

PublicitatJuega Limpio Orihuela