Els moros i cristians conquisten Alaquàs

Les Festes Majors d’Alaquàs van viure el passat dissabte 16 de setembre un dels actes més esperats: l’Entrada dels Moros i Cristians Perolers. La participació, la música i el colorit protagonitzaren de nou esta tradicional desfilada. Un total de 35 filaes i comparses van participar en aquest espectacular passacarrer.

L’Entrada es va iniciar a les 19:30 hores as Castell d’Alaquàs amb les tropes mores. Seguidament van desfilar les filaes cristianes. L’Entrà dels Moros i Cristians és un dels esdeveniments més espectaculars de les Festes Majors i l’acte més important dels que organitza l’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs. Milers de veïns i veïnes contemplen cada any aquesta desfilada que recorre els diversos carrers d’Alaquàs. Les capitanies, Beduïns pel bàndol moro i Babieca pel cristià, han estat enguany els encarregats de tancar la desfilada amb les seues espectaculars posades en escena.

Rovira  

Com a prèvia, i per quart any consecutiu, el divendres 15 de setembre es van celebrar les entradetes de Moros i Cristians pels carrers d’Alaquàs. Dies abans es va celebrar la tradicional Conquesta en la que les tropes cristianes van conquistar el Castell, en mans mores. La presentació de les Capitanies es va celebrar el divendres 25 d’agost coincidint amb l’inici de Festes Majors.

PublicitatJuega Limpio Orihuela