Almenys sis morts en un tiroteig en un hospital del nord-est de la República Txeca

La Policia difon una imatge d'un home al qui primer ha situat com a sospitós i després com a "testimoni important".

PublicitatAVL

Almenys sis persones han mort com a conseqüència d’un tiroteig registrat hui dimarts en l’interior d’un hospital universitari en la ciutat d’Ostrava, en el nord-est de la República Txeca, segons han informat les autoritats locals.

Des del seu compte oficial de Twitter, la Policia txeca ha difós una imatge d’un individu al qui inicialment ha identificat com a sospitós del tiroteig i pel qual ha demanat col·laboració ciutadana per a poder trobar-li. La imatge mostra un home de pèl curt amb una jaqueta de color roig però la Policia ha aclarit posteriorment que no és un sospitós del tiroteig sinó “un testimoni important”.

PublicitatRovira  

“Informació sobre la foto: Esta persona és un testimoni important però en este moment estem treballant en una versió diferent i buscant una altra persona. Gràcies per la comprensió”, ha assenyalat la Policia txeca.

A més, la Policia ha explicat que està reforçant les mesures de seguretat en altres llocs del país, sense concretar en quines zones, i ha demanat “paciència i consideració” als ciutadans txecs en estos moments.