La Mostra de Turisme presentarà la Comunitat com una destinació multiexperiencial i de qualitat

L'esdeveniment se celebrarà en el Museu de les Ciències Príncep Felipe el 20 i 21 d'octubre

Més d’un centenar d’empreses i associacions exposaran els seus productes els pròxims 20 (de 11 a 20h) i 21 (de 10 a 19h) d’octubre en la primera edició de la Mostra de Turisme. Este esdeveniment, que serà gratuït per al públic, es realitzarà en el Museu de les Ciències Príncep Felipe i tindrà a la gastronomia i a l’enologia com a principals protagonistes. Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, ha presentat este matí el certamen i ha destacat que “naix amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme i vertebrar el nostre territori des del prisma turístic”.

Colomer també ha assenyalat que aesta primera edició compta amb un pressupost de 225.000€. Esta inversió serà per a la contractació, a través d’un concurs públic, de la creativitat, disseny, instal·lació, decoració, transport, muntatge, desmuntatge i manteniment de les infraestructures i instal·lacions necessàries per a la celebració. Des de Turisme esperen que la Mostra “perdure”, per la qual cosa no es descarta, en funció dels resultats, que “s’estenga a Alacant i Castelló”. “Volem presentar la Comunitat Valenciana com a destinació multiexperiencial i de qualitat“, actualitzant l’oferta perquè el públic puga “redescobrir-la”, ha comentat el secretari autonòmic.

Segons Colomer, “serà una Mostra amb un clar enfocament professional en el nou relat turístic que estem impulsant, que pose en valor l’autenticitat, el genuí i el que ens fa ser singulars i únics“. Per açò, el certamen comptarà amb una zona de ‘showcooking’ i degustacions, un escenari polivalent per a presentacions i espectacles, una zona de productors i artesans, així com una zona de marques turístiques perquè disposen d’un punt d’informació propi i diferenciat de la zona d’empreses. Com és un esdeveniment per a tota la família, els més xicotets podran realitzar tallers en la zona infantil.

Finalment, Colomer ha ressaltat que la Mostra comptarà amb “un espai molt emblemàtic i identitari” dedicat als productes estratègics de la Comunitat Valenciana, com la Ruta de la Seda, Ruta del Grial, Territori Borgia, Camins de Dinosaures o la Ruta dels Càtars.

 

 

Publicitat