Cultura presenta la XXV Mostra de Teatre Dama d’Elx

L'edil, Marga Antón, assegura que en este any del 25 aniversari han adaptat la programació per a estar a l'altura de les circumstàncies.

La regidora de Cultura, Marga Antón, i la directora de la Plataforma de Teatre Amateur d’Elx, Consuelo Pérez, han presentat la XXV Mostra de Teatre Dama d’Elx. L’edil ha assegurat que “per a enguany que se celebra el 25 aniversari hi havia molts plans preparats que hem hagut d’adaptar per a complir amb les mesures sanitàries però no per això se celebrarà d’una manera menys important i segur que s’estarà a l’altura de les circumstàncies”.

“Les dates seran del 17 al 26 de setembre en el Gran Teatre d’Elx. La reserva de la butaca serà gratuïta a través d’un formulari que facilitarem en les xarxes i tindran de temps per a emplenar-ho fins a les 21.00 hores del dia anterior a l’actuació. Així evitarem aglomeracions i cues a l’hora d’accedir a les obres programades. Encara que per llei haurem de deixar un 5% disponible en taquilla per al mateix dia” ha assegurat la regidora Marga Antón.

Per a Marga Antón, dur a terme esta nova edició és tot un repte il·lusionant perquè fa que els espais escènics de la ciutat tornen a obrir les portes. “La Mostra de Teatre Dama d’Elx suposa que es reòbriga el Gran Teatre que celebra els seus cent anys de vida. És un pas més després de tot l’esforç que hem fet perquè a la ciutat hàgem pogut mantenir el 95% de les activitats culturals programades i evitar que el sector patisca en plena pandèmia”, ha asseverat la regidora.

Consuelo Pérez ha facilitat més detalls sobre la programació que presenta diverses novetats com que “l’acte de clausura serà diferent amb un duel d’improvisació on el públic reptarà a improvisar i acabarà decidint quin dels dos equips és el que millor ho ha fet”.

“Una de les activitats molt destacades també és la que es realitzarà en el Centre Cultural l’Escorxador on Carlos Maciá farà un taller de producció teatral. Es tracta d’una personalitat dins del sector en haver-se format als Estats Units i haver treballat en Disney, BBC o Joc de Trons”, ha assegurat la directora de la plataforma.

Consuelo Pérez també ha tingut paraules d’agraïment i enhorabona a les set companyies que participaran perquè han tingut poc temps per a assajar des de l’eixida de la quarantena. “Enguany és diferent en tots els sentits però en esperit és el mateix. Estem complint que totes les companyies amateurs de la ciutat tinguen l’oportunitat de trepitjar les taules del Gran Teatre i vegen que hi ha una logística que els dona suport”, ha conclòs la directora.

CatalanSpanish