Més de 200 vehicles d’ocasió s’exposaran durant tres dies en la Moto-2 de Vila-real

La Regidoria d’Economia reuneix en la 18ª edició de l’esdeveniment més d’una dotzena de concessionaris que es donaran cita els dies 13, 14 i 15 d’abril al recinte situat enfront de l’Estadi de la Ceràmica.

273

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vila-real Motor-2, organitzada per la Regidoria d’Economia, compleix enguany 18 edicions. Una majoria d’edat que celebra amb l’ampliació de dos a tres dies de l’esdeveniment, que tindrà lloc a la plaça del Llaurador, on hi haurà 14 estands que oferiran 220 vehicles seminous, de quilòmetre 0 i gerències en perfecte estat i amb totes les garanties.

“En la Regidoria d’Economia tenim dues preocupacions: la lluita contra l’atur i la generació d’oportunitats a través de la promoció de l’economia local, que és just el que fem en aquesta veterana fira que ja és tot un referent”, ha afirmat l’edil de l’àrea, Xavier Ochando. “Són 18 anys que volem celebrar amb magnificència amb la incorporació d’algunes novetats”, assegura. Així, la fira tindrà una durada de tres dies en lloc de dos, com fins ara. “Per primera vegada, el muntatge es realitzarà en dijous perquè el divendres, a les 12.30 hores, ja estiguen obertes les portes”, indica.

A més, l’aparcament situat enfront de l’Estadi de la Ceràmica, juntament amb la nova plaça, acollirà per segona vegada l’esdeveniment. “L’amplitud d’aquest nou espai ofereix més possibilitats i serveis i ens permet seguir creixent, de manera que incrementem novament els expositors fins als 13, arribats de Vila-real i d’altres punts de la província, i s’afig un altre estand més fins als 14, en aquest cas el de l’equip UJI Motor Sport, que conjumina innovació i recerca, de manera que també s’incrementa el nombre de vehicles, passant als 220 en total”, destaca.

D’aquesta manera, Ochando apunta a la llarga trajectòria i a aquest incessant creixement de la fira com a principals motius pels quals Motor-2 “s’ha convertit en tot un referent a Castelló”. I és que, tal com indica, “hem passat de vuit a 14 expositors, augmentant en un 100% el nombre de vehicles en exposició”.

L’edil ha animat a veïns i visitants a gaudir de les ofertes que “només estaran disponibles durant l’esdeveniment, amb 220 vehicles on triar, tots en perfecte estat i amb les garanties dels concessionaris que ens visiten”. “L’Ajuntament de Vila-real pretén, amb aquesta fira, d’una banda, facilitar l’accés dels ciutadans a vehicles en millors condicions i, per una altra, donar suport a aquest sector comercial tan important en la nostra ciutat que, malgrat la crisi, ha sabut reinventar-se i tornar a créixer”, apunta.

La fira obrirà les seues portes a les 12.30 hores del divendres i romandrà oberta fins al diumenge en horari de 10.30 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores. En aquesta ocasió, els expositors que participaran en l’espai firal són Automóviles Grao, Das WeltAuto Volkswagen, Peset Vidal, SZM Luxe, Vedat Castelló, Opel, Tecno Vila-real, Talleres Europa, Renault Retail Group Vila-real, Kroman Ocasión, Garage Castelló, Leonauto i Salón Auto Vila-real, a més de la Universitat Jaume I.