Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

La Policia Local de Castelló i dos dotacions d’emergències sanitàries han intervingut este matí en un accident de trànsit ocorregut en el camí La Ratlla de Benicàssim en el qual han estat implicades dos motocicletes i a conseqüència d’este, els seus dos conductors han resultat morts. El sinistre s’ha produït sobre la una de la vesprada quan, per causes que està investigant l’equip d’Atestats i Investigació d’Accidents de la Policia Local de Castelló, les dos motocicletes han col·lidit frontalment en un tram d’este camí i tots dos motoristes han eixit acomiadats colpejant-se violentament contra la calçada.
Diversos conductors que en aqueix moment es trobaven circulant pel camí La Ratlla han anomenat immediatament al Centre Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a alertar del violent accident i han assegurat que tots dos conductors es trobaven ferits molt greus. Fins al lloc s’han traslladat ràpidament diverses patrulles de la Policia Local de Castelló que han tancat al trànsit el camí rural i dos unitats d’emergències sanitàries, els facultatius de les quals han atés immediatament als dos motoristes. Un d’ells havia mort en l’acte després de l’accident i l’altre motorista, que havia caigut sobre la séquia que discorre per un dels marges del camí rural, encara tenia constants vitals quan ha sigut assistit pels facultatius. Malgrat tots els esforços per mantenir-li amb vida, finalment els metges han certificat la mort del segon motorista. Les dos persones mortes són D.B.M., de quaranta-sis anys i J.E.M.G., de seixanta-dos anys.
Fins al lloc dels fets també s’ha desplaçat una reguarda dels bombers municipals els efectius dels quals han col·laborat en el rescat de la motorista estesa sobre la séquia i després de finalitzar estes tasques, han procedit a la neteja de la calçada, ja que a causa de la forta col·lisió, la via estava plena de restes de les motocicletes sinistrades així com líquids de motor de tots dos vehicles. Finalment,
la Policia Local de Castelló ha tallat al trànsit tots dos sentits de circulació del camí La Ratlla mentre es procedia a l’alçament dels cadàvers i la Unitat d’Atestats recollia les proves i vestigis de l’accident per a confeccionar el corresponent atestat pel sinistre. El camí ha romàs tancat durant aproximadament una hora i mitja.

CatalanSpanish