Motorocasión Castelló 2019 manté nivells de venda similars als registrats en la passada edició

Motorocasión Castelló, la Fira Provincial del Vehicle d'Ocasió que s'està celebrant des del dijous en Recinte Castelló, ha vist incrementat el seu nombre de visitants amb l'arribada del cap de setmana i manté, a més, una intensa activitat comercial

Després de registrar un lleuger descens en les vendes de la primera jornada, a última hora del matí de hui ja s’havien superat les 200 operacions, aconseguint així resultats molt similars als obtinguts en la passada edició a la mateixa hora. A més, les previsions són positives i s’espera arribar a les 250 vendes al tancament d’aquesta tercera jornada de certamen.

“De moment estem aconseguint moure’ns entorn de xifres molt similars a l’any passat, en el qual batem tots els rècords històrics” assenyala el director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón, “la qual cosa suposa una molt bona notícia tenint en compte la tendència a la baixa que actualment pateix el mercat”.

Les dades provisionals obtingudes fan preveure un balanç final molt positiu, sobretot tenint en compte la situació actual del mercat automobilístic. I és que de complir-se amb les expectatives que remenen tant empreses expositores com organització, es mantindrien els resultats de 2018, any en què es van batre tots els rècords de vendes registrades. El fet d’haver incrementat la superfície neta expositiva i per tant els cotxes posats a la venda, també poden contribuir a millorar el rendiment comercial del certamen.

Motorocasión Castelló 2019 romandrà obert fins al diumenge, mantenint el seu horari partit de deu del matí a dos de la vesprada i de quatre a nou de la nit, excepte la jornada de clausura que es tancarà una hora abans. L’entrada també manté enguany el seu habitual preu de dos euros i és vàlida per a entrar tantes vegades com es necessite durant els quatre dies del certamen. A més, inclou aparcament gratuït i el seu import es retorna si es compra un cotxe.

Publicitat